Målare bra standard Gävle

Låt en målare göra jobbet åt dig

Genom att anlita våra skickliga målare kan du se till att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Detta är fallet oavsett om det gäller invändiga eller utvändiga målningar. Våra målare är nämligen utbildade experter inom samtliga typer av målning. Tveka därför inte på att kontakta oss om det är så att du behöver måla om där hemma men känner att du själv inte riktigt har full koll på målning. Genom att anlita vår målerifirma kan du då undvika att något går fel, utöver det garanterar vi även bästa möjliga resultat på din målning.

Vi är också en målerifirma som alltid ser till att utföra våra målningar på effektivast möjliga sätt, detta utan att låta det gå ut över kvalitén på det jobb vi utför. Genom att utföra jobbet med effektiva metoder ser våra målare till att du kan återgå till det normala där hemma igen så fort som möjligt.

Vi hjälper dig gärna med ROT-avdraget

Om du i egenskap av privatperson vänder dig till oss är utsikterna goda för att du har rätt att göra avdrag för ROT. ROT-avdraget instiftades på 1990-talet och har genom årens gång varit utformat på lite olika sätt. Kärnan har dock alltid varit densamma, att se till att minska antalet svartjobb inom branschen.

Med ROT-avdraget kan du ha rätt att göra avdrag på upp till 30% för arbetskostnaderna vid ett måleriprojekt. Detta leder alltså till ett mycket behagligare slutpris! ROT-avdraget gäller enbart för privatpersoner och innefattar en del krav, till exempel får du inte göra avdrag på mer än 50 000 kr per beskattningsår. Är du osäker på om du har rätt att göra avdrag för ROT kan du slå oss en signal eller använda kontaktformuläret här på hemsidan så tar vi reda på det tillsammans!

Målare lägenhet Gävle

Våra kunder

Vi är en målerifirma som kan hjälpa dig oavsett vilken typ av våra målertitjänster du är i behov av. Detta gäller inte bara sortens målning vi erbjuder utan även vilka kunder som kan anlita oss. Vi har bred erfarenhet av att måla hos allt från villaägare till bostadsrättsföreningar, företag och skolor runtom i Gävle med omnejd.

När du kontaktar oss får du berätta mer om vad för typ av målning du är ute efter så berättar vi sedan hur vi kan förverkliga den. Vill du få inspiration till ditt nästa måleriprojekt eller om du helt enkelt vill se vilka resultat vi kan leverera kan du självklart höra av dig för att få se exempel på projekt våra målare färdigställt. Vi visar gärna foton så att du kan få en klar bild över vad du kan förvänta dig.

Tveka därför inte på att ta kontakt med oss, oavsett hur stort eller litet projektet är, så ska vi se till att du får precis det slutresultat du är ute efter!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify